Színia könyvei

 

Szertan (magyarul) AkiRema (angolul)

AMERIKA neve, ha jobbról balra olvassuk, így hangzik: AKIREMA.

AKI – RE – MA táltos nyelven annyit jelent:       „Aki ma a Napisten.”

A táltos nyelv a világ elveszettnek hitt titkos, papi beavató nyelve, és ez a nyelv bizony pontosan tudta, hogy a névadástól fogva a Föld soron következő civilizációs ciklusát AMERIKA alakítja, hiszen birtokolja a Napisten erejét. 

A kérdés, vajon hogyan alakítja… és lesz-e még elég ideje ezen elgondolkozni, illetve befejezni a művét. 

A táltosok azért voltak és vannak a Földön, hogy a felnövekvő civilizációkkal megosszák az Isteni tudást, hogy beindítsák a fejlődést, majd vonuljanak vissza, és engedjék az adott kultúrát egyedivé fejlődni.

Vannak helyzetek, amikor viszont kénytelenek megszólalni…

A világ legtöbb „misztikusa” úgy tudja, hogy nagyon régen létezett a világon egy titkos beavató nyelv. Olyan nyelv, amelyen a világ teremtését, a világegyetem szerkezetét és a működését magyarázták a beavatott mesterek a tanítványaiknak. Olyan nyelv, amelynek szavai elsőként jelöltek meg bármely teremtett dolgot. Olyan nyelv, melynek hangjai – varázsigeként - csupán a kimondásuk által megteremtették az általuk jelölt teremtményt.

Ezt a nyelvet és ezt a tudást rejti a Bölcsek köve, a Grál, és a Föld számos más – máig keresett – misztériuma. Mindeddig senki nem találta meg a beavató nyelvet, amely a híresztelések szerint már réges-régen nyomtalanul eltűnt a Föld színéről. Állítólag azért tűnt el, mert tudói elhagyták a mi háromdimenziós világunkat, és magasabb dimenzióba költöztek…

Ám lehetséges lenne, hogy a tudás őrzői végleg elhagyják a Földet?! Ráadásul éppen akkor, amikor oly nagy szükségünk lenne a bölcsességükre?!

Aligha.

A tudás őrzői most is velünk vannak, itt élnek a Földön.

A beavató nyelv és írás bizony ma is LÉTEZIK. Beavatottjai a múlt században még Európa erdeiben, barlangokban éltek, őrizték, és generációról generációra továbbadták egy-egy kiválasztottnak a Föld ősi tudását.

TAT követőinek, vagyis tatosoknak, táltosoknak nevezték magukat. (Nevük és az egyiptomi Thot neve között nem véletlen a hasonlóság…)

A táltos nyelv a világ elveszettnek hitt titkos, papi beavató nyelve, melynek írásjelei a szakrális geometria formáiból alakultak ki. E jelek segítségével olvashatóvá válnak, szavakba, mondatokba önthetők a nagy világvallások jelképei, és a teremtés szimbólumai. Ezzel a tudással véget ér az emberiség folyamatos spirituális útkeresése, mert már nincs mit keresni: előttünk állnak feketén-fehéren az isteni szabályok, jelek és jelképek.

A beavató nyelv fényében minden titokról fellibben a fátyol. Kiderül, kik vagyunk mi emberek, hogyan keletkezett és miért jött létre a világunk, miről beszélnek a legkülönbözőbb földi teremtéstörténetek, mit mutatnak nekünk a nagy világvallások jelképei, és hogy mi a szeretet valójában. Kiderül, mi volt az a tudás, amelynek almájából Ádám és Éva evett, sőt az is kiderül, tényleg létezik-e Isten…

Aki megérti a SZERTANt, - megérti a Föld összes vallását, a Föld összes teremtés történetét, a Föld összes mítoszát…

…és legfőképpen megérti ISTENT, és ISTENBEN önmagát.

 

 

A magyar ház mágikus titka

Van egy álmom…

Ebben az álomban Magyarországon olyan házak épülnek, amelyből teljesen egyértelműen kiderül egy idegen számára, hogy csakis Magyarországon járhat. Ezek a házak őseink tudása alapján, természetes anyagokból, a magyar térrendezés jól bevált szabályai szerint készülnek, és jó bennük élni.

Ezek a házak nem mediterrán házak, nem alpesi faházak, nem kínai pagodák, és még csak nem is a kínai feng shui elveit követik.

 Nekünk, magyaroknak ugyanis olyan magas szintű építészeti, térrendezési hagyományunk és jelképrendszerünk van, amely minden más utánzást fölöslegessé tesz, és amelyben az idegen elvek meghonosítása csupán káoszt okoz. Ebben a könyvben megtalálhatók azok az elvek, amelyek szerint őseink építkeztek, így az is kiderül, hogy a magyar ház szerkezete bizony olyan kozmikus alapokon, és jelképrendszeren nyugszik, amelyek a Teremtés folyamatának valós ismeretéből születtek.

Nem véletlenül négyszögletes a házak alaprajza, nem véletlen az ablakok formája, osztása, nem véletlen a házak tájolása, a kapuk elhelyezése, és nem véletlen a különböző díszítések használata sem, ugyanis a magyar ház egy térbeli összetett rovásjel, amely a jelképek ismerői számára pontosan olvasható; olvasata pedig a legmagasabb rendű dolog, ami a Földbolygón létezik, és amely így hangzik: ISTEN

 

 

Mindig hallgass a szívedre! ISTEN hoz OTT a Mennyországba

- A megvilágosodás magyar módszere

- Milyen a magyar beavatás?

- Hogyan lehet szabadalmaztatni Istent…

- Magyar rovásjelekkel íródott Krisztus monogramja?

- A kereszténység jelképeinek magyar olvasata

- A technikai fejlődése és az ember szabad akarata

- Hogyan szenderülhet Csipkerózsika álomba a lelkünk

- SZÍN-TEN és IS-TEN

- A római Szent Péter tér és a magyar rovásjelek kapcsolata…

 

 

Az etruszk-magyar aranylemezek titka

(Beszél Ön etruszkul?)

Türrénország vagy Tündérország?

 Kik voltak és hogyan  éltek etruszknak

vagy türrénnek nevezett ókori magyar őseink Európában...

 38 etruszk írásemlék magyar "megfejtése"

 Hová tűntek a magyar múlt írásos emlékei...

 Visszakapjuk végre a múltunkat?

 Vajon miért éppen fehér nép a "fehérnép"?

 Etruszk-magyar máj-jóslás eredeti ókori írásemlékből

 

 

DOB-SZER-DA (Magyar mágia 1.)

Miről szól ez a könyv?!

A Teremtő és a magyar nép egyezségéről. Arról, hogy mitől „különleges” nép a magyar.

Azokról a kulcsokról, amelyek a Teremtés kódjait hordozzák, és amelyekről már majdnem teljesen megfeledkeztünk: őseink rovásírásáról. A rovásírás jeleinek és a Teremtés folyamatának csodálatos kapcsolatáról.

A magyar mágikus hagyományról: a jól bevált régi magyar „agykontrollról”.

Arról, hogy mit jelenthet magyarul Krisztus Keresztje…

Egyetemes jelképek kizárólag a magyar rovásjelekből megfejthető jelentéséről

Arról, hogy akár keleten, akár nyugaton keressük a választ életünk nagy kérdéseire, csalódni fogunk, mert a megoldás saját nyelvünkben, ősi írásunkban, hagyományainkban rejlik: bennünk él és magyar.

 

Kör + Té = Fa (Magyar mágia 2.)

 

Mit jelentenek a magyar népművészet jelei „mágikus” értelemben, és miért fontos, hogy használjuk azokat.

Hogyan olvashatók egyiptomi jelképek magyarul…

Mit mondanak népmeséink a dimenziókról, a lélekvándorlásról, vagy éppen a  lélek felépítéséről.

 Mi a magyar nép feladata a Földön…

 Hogyan működik a XXI. századi fekete mágia a kábítószerek, az alkohol és a média   közreműködésével

...és még számos megdöbbentő, gondolatébresztő és reményt adó tény múltunkról, jelenünkről, illetve jövőnkről.

 

Az öltözködés mágikus titkai

Az öltözködés évezredes tudománya

Az életerő és az öltözék kapcsolata

A műszálas ruhák egészséget károsító hatása

Gyógyító ruhák

Gyógyító színek

Az ősi  magyar öltözékek „mágiája”

Az öltözék, mint spirituális védelem

A ruhákon felhasznált jelképek, feliratok, díszítések hatásai

A ruhakészítés „mágiája”

Szín-és stílustanácsadás

 

 

EGY mindenkiért, mindenki EGYért

Az emberi agy valóságteremtő gépezet, és mint ilyen, rossz kézbe (vagy inkább fejbe) kerülvén kifejezetten veszélyes lehet, ugyanis azt teremti meg, amire elég hosszú ideig és elég nagy erővel figyel, amire összpontosít. (És ez nem valami rossz „ezoterikus duma”, hanem a részecske fizika és az agykutatás által bizonyított tény.)

Minél több agyat kapcsolunk egy rendszerbe, annál nagyobb erővel valósulnak meg a gondolataink.

 Hogyan kapcsolhatunk agyakat egy rendszerbe?!

 A tévé, a filmek, illetve ma már az előbb említett számítógépes játékok, a világháló segítségével.

Hollywood filmstúdióit nem véletlenül hívjuk „álomgyárnak”, hiszen itt (is) készülnek számunkra azok az álmok, amelyeket nekünk, embereknek majd valóra kell váltanunk, és amelyeket legtöbbször sikeresen valóra is váltunk.

 Legtöbb ember ma már NEM A SAJÁT ÁLMAIT álmodja, hanem csupán teremtő-robotként kiszolgálja és megvalósítja a média tulajdonosai által elérakott rémálmokat, amelyek filmek, hírműsorok, beszélgető műsorok, könyvek, újságok, zenék és társaik útján szünet nélkül érkeznek a fejekbe.

 Figyeljük csak meg, amikor beszélgetünk egymással, hogy a SAJÁT álmainkról, terveinkről beszélünk, vagy inkább a média által aznap közénk dobott koncon rágódunk?!

Egyáltalán vannak még saját gondolataink????

 Muszáj megértenünk, hogy a világ addig nem változik meg körülöttünk, amíg mi magunk meg nem változunk. Ha szebb világot akarunk, álmodjuk meg, és ATTÓL KEZDVE CSAK ARRA FIGYELJÜNK. Ne engedjük, hogy bárki is kizökkentsen minket a teremtés folyamatából! Hagyjuk a politikát a politikusokra, a híreket a jólértesültekre, a vallásháborút a vallási fanatikusokra, a kétkedést a kétkedőkre, a pesszimizmust a pesszimistákra, a világvégét a Jóistenre.

Nekünk az a dolgunk, hogy a teremtő erőnkkel létrehozzunk egy csodaszép országot, magát a Paradicsomot, mert képesek vagyunk rá.

 

 

BOLDOGASSZONY NEVÉBEN

Ebben a könyvben ősi, magyar, női dolgokról írok.

Maradi módon, és még véletlenül sem „trendin”.

Nem írok szinglikről, nem írok leszbikusokról, nem írok karrierről és önmegvalósításról, sőt arról sem írok, melyik az a 10 legeredményesebb hálószobai női praktika, amellyel 100%-os biztonsággal elcsavarhatjuk minden férfi fejét.

Nem írok arról, hány százalékát simítja ki ráncainknak a fogorvosok ajánlásával reklámozott nyelvvakarós fogkefe. Nem írok arról, hogyan kaphatunk szárnyakat a szárnyas betéttől.

(Vagy lehet, hogy már keverem a dolgokat?!)

 Egyszóval nagyon-nagyon elmaradott leszek.

Ezért már most óvok mindenkit, aki kezébe veszi ezt a könyvet, hogy véletlenül se adjon pénzt érte, ha mindeddig „színvonalas” női magazinokon és tévéműsorokon nevelődött, mert nem üthetem meg a színvonalukat.

 Bár Isten látja lelkem, szívesen megütném, de sajnos nem tehetem, mert a verekedést tiltja a vallásom…(Meg van kötve a kezem, ugyanis csak kenyérrel szabad dobálóznom. Ha megdobnak kővel…) Ámbár, ha jobban belegondolok, az említett magazinok és olvasóik sokkal jobban kétségbe esnének egy darab kenyértől, mint egy jó veréstől, mert ugye a kenyér az HÍZLAL!!!

 Szóval, ebben a könyvben ősi magyar női dolgokról írok.

Nem csajoknak, hanem leendő és létező kis-és nagyasszonyoknak…

És nem pasikról, hanem bizony létező és leendő urakról.

 Mert EZT tényleg megérdemeljük.

 

 

 

Töredelmesen bevallom, hogy utálok sportolni…

Legszívesebben napi tizenkét órát olvasnék ágyban fekve (a másik tizenkettőt alvással tölteném), főleg úgy, hogy valaki ébrenlétem idején kétóránként mellém tenné tálcán a legfinomabb ínyenc falatokat. Egyszóval már születésem pillanatától nagyon-de nagyon távol állok mindenféle jógagyakorlattól és egyéb egészséges mozgásformától…

Időnként próbálok ezen változtatni, de bizony mondom, a szakértők által beígért boldogság hormonok nálam SOHA még fel nem szabadultak mozgás hatására, úgyhogy azt kell hinnem, tán valamiféle földön kívülinek születtem, csak épp még nem tudok róla.

 Ilyen előzmények után egyik reggel mégis arra ébredtem, hogy írnom kell… Ráadásul nem ám valami testhez álló témáról, hanem épp a ROVÁS LYÓGÁRÓL.

 Na mondom, vége a lustálkodásnak, odafentről megelégelték egészségtelen életmódomat, és gondolják, hogy így majd rávesznek némi tornára, mert még egy darabig úgy látszik, szükség van rám idelent. Mostantól már csak úgy üldögélhetek a számítógépem előtt, ha a nyakam köré tekerem a lábamat.

Hát… nem voltam valami lelkes… mármint a tornát illetően.

Mindaddig, míg bele nem kezdtem az írásba.

Ugyanis nagyon gyorsan kiderült, hogy a ROVÁS LYÓGA közel sem az, aminek gondoltam, és a LYÓ nem helyesírási hiba…

 

 

 

A legtöbb ember egész életében csupán boldog szeretne lenni…

A cél érdekében mindent kipróbál, amiről azt gondolja, hogy boldoggá teszi, és persze legtöbbször csalódik, mert a boldogság legfeljebb néhány percig, vagy néhány órán át tart.(A legújabb csoda-autót és a legfantasztikusabb tengerparti villát is megunja egyszer az ember.) A boldogság – bármilyen hihetetlen – velünk születik, így mindenkinek ugyanolyan tartozéka, mint a feje, vagy a szíve. Nem kell sem tenni érte, sem kiérdemelni.

Hogyan lehetséges mindez?!

Úgy, hogy létezik egy láthatatlan háló körülöttünk, amely születésünktől fogva életerővel lát el minket. (Magyarul SZER hálónak nevezzük.) Ez a háló –ha sikerül rácsatlakozunk – mindenkinek garantálja a folyamatos boldogság érzését… vagyis az örök boldogságot. Kérdés, hogy ha ez ilyen egyszerű, miért él mégis annyi boldogtalan ember a Földön… A válasz nem túl bonyolult:  Azért, mert legtöbben nagyon hamar elengedjük a hálót, és nem tudjuk, hogyan kapaszkodhatunk vissza rá. A hiányát érezzük, hiszen tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogyan kell boldogtalannak lenni, márpedig nem hiányozhat az, amit nem ismerünk. Szóval boldog lehet az, aki boldogtalan, mert az ilyen ember már tudja, hogy létezik a boldogság. J

 

 

Lehetséges, hogy létezett valaha egy szent könyv, amely magyar rovásjelekkel íródott, és amely tartalmazta a Föld teljes történetét, múltját és jövőjét?
Lehetséges, hogy ez a könyv volt az alapja többek között a Bibliának?!
Lehetséges, hogy ezt a könyvet olyan csoportok, amelyeknek mindez érdekében állhatott, ellopták, és megsemmisítették?!
Esetleg még mindig megvan valahol, de meghamisították, és más könyvet írtak belőle?!

Igen, lehetséges...

És nekünk magyaroknak minderre bizonyítékaink vannak.

Létezett ugyanis a világban egy könyv, amelyet Aranykönyvnek hívtak.

Magyar rovásjelekkel íródott, aranyból készültek a lapjai, és hatalmas tudást rejtett. Leírta a Föld történetét, múltját és lehetséges, legvalószínűbb jövőjét. Ezt a könyvet beavatottak őrizték a földi világ kezdete óta…

 

A könyvek kaphatók a nemzeti könyvesboltokban, számos webáruházban, illetve megrendelhetők itt:

sziniakonyvek@gmail.com